Vergoedingen

HairOlicious is aangesloten bij ANKO en dat betekent dat, indien er sprake is van een haarziekte of haarprobleem, de haarstukken (gedeeltelijk) vergoed worden.

Iedereen in Nederland heeft een basisverzekering. Vanuit deze basisverzekering is er tevens een bedrag vastgesteld als vergoeding voor haarproblemen. In 2020 is dit bedrag vastgesteld op €452,-. Indien er een aanvullende verzekering is afgesloten, is de vergoeding in vele gevallen vaak hoger. De exacte bedragen variëren per pakket. HairOlicious is bekend met alle verzekeringen en de bijbehorende bedragen. Indien gewenst kan de klant contact opnemen, dan zoekt HairOlicious uit wat er voor de klant vergoed wordt.

HairOlicious neemt alle zorg uit handen als het op de zorgverzekering aankomt. Zo hoeft de klant zelf niets voor te schieten. HairOlicious heeft direct contact met de verzekeringen.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de verzekering, dient er een verwijsbrief te zijn van een arts. De klant gaat met zijn of haar haarprobleem of haarziekte naar een huisarts, waarna het, net als in het geval er medicijnen opgehaald dienen te worden, een verwijsbrief mee krijgt. Deze brief is noodzakelijk voor het declareren van het haarstuk. HairOlicious declareert het haarstuk direct bij de zorgverzekering.