Zeg vaarwel tegen vettig haar met L'ANZA Healing Style Dry Shampoo!

Geen spoor van wit poeder:

We hebben allemaal wel eens droogshampoos gebruikt die je haar bedekten met een dikke laag wit poeder. Je zag eruit alsof je een geheime ontmoeting had met een sneeuwpop. Maar L'ANZA Healing Style Dry Shampoo is anders. Geen witte waas meer! Met zijn bijna onzichtbare Hectorite Mineral Clay-formule laat deze droogshampoo geen sporen achter. Dus je haar ziet er weer fris en schoon uit, zonder dat je eruitziet alsof je op de Noordpool woont.


Een unieke mix voor fantastische resultaten:

L'ANZA droogshampoo maakt gebruik van een speciale mix van ingrediënten die je haar een magische transformatie geven. Het bevat het zeldzame Hectorite Mineral Clay, dat overtollige olie en onzuiverheden absorbeert als een kampioen. Stel je voor dat je haar een superheld is en L'ANZA droogshampoo zijn superkrachten onthult om het te redden van vettigheid. Het resultaat? Fris, schoon en volumineus haar dat eruitziet alsof je net bij de kapper vandaan komt.


Verfrissing met een vleugje pepermunt:

De L'ANZA droogshampoo heeft ook een verfrissende eigenschap: pepermunt! Terwijl je de droogshampoo aanbrengt, voel je een verkoelend en verkwikkend effect op je hoofdhuid. Het is alsof je haar een uitnodiging heeft gekregen voor een zomerse poolparty. De pepermunt revitaliseert je haar en laat het heerlijk ruiken. Dus zeg maar dag tegen die vettige geurtjes en hallo tegen een verfrissende minty sensatie.


Geschikt voor alle haartypes en levensstijlen:

Of je nu lang, kort, krullend of steil haar hebt, de L'ANZA Healing Style Dry Shampoo is er voor jou. Het maakt niet uit of je een drukbezette professional bent die geen tijd heeft om elke dag te wassen, of een avontuurlijke ziel die altijd klaar wil zijn voor spontane uitstapjes. Deze droogshampoo past perfect bij jouw unieke haartype en levensstijl. Het is jouw geheime wapen tegen vettig haar, waar je ook gaat!

Mijn hilarische tips:

Hier zijn 2 belangrijke tips van mij, Vivienne, eigenaresse van VIP Company

-Met het warme weer transpireer je meer en wordt je haar sneller vet. Daarom is L'ANZA Healing Style Dry Shampoo nu jouw ideale metgezel! 

-Breng de droogshampoo direct aan op schoon, droog geföhnd haar om snel vet haar te voorkomen. Zo duurt het vele malen langer voordat je haar vet wordt, omdat de droogshampoo zijn magie blijft doen. Het is als een verkoelende bries op een hete zomerdag, maar dan voor je haar.


Uiteraard is dit geweldige product verkrijgbaar bij VIP Company in Teuge, maar je kunt het ook gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Prijs: €25,50

Heb je meer vragen of problemen met betrekking tot je haarverzorging en styling? Stuur ons een mail of een bericht op facebook of instagram en wij helpen je graag met het oplossen van je haarproblemen en geven je handige tips.


in Hairolicious, VIP Company 07 jun. 2023